BEDRIJFSFEESTEN

Uw bedrijfsfeest bij Nr7even!

Nr7even, dé uitgaansgelegenheid van Heerlen en tevens de beste locatie voor uw bedrijfsfeest of netwerkborrel. Nr7even concentreert zich al zes jaar lang op het uitgaansleven van de regio Parkstad. Daarnaast zijn wij volop aan de slag om ook het bedrijfsleven te voorzien van een perfecte feest locatie met de juiste ambiance voor iedereen.

Bent u op zoek naar een feestlocatie met alleen maar stralende gezichten, bewegende voetjes op de dansvloer, vrolijke collega’s en vooral een dag zonder zorgen? Dan is Nr7even de perfecte oplossing! Met onze ervaring maken we er samen met u een spetterend feest van.

Geheel volgens uw eigen wensen en inzichten zal Nr7even de voorbereidingen treffen voor uw bedrijfsfeest. We functioneren niet alleen als budgetbewaker of regisseur van uw feest, maar vooral als de gastheer die u verdient! Gastvrijheid staat bij Nr7even op plaats één, dit is te zien aan de vele gasten die u reeds voor zijn gegaan. Dus wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Locatie:
Nr7even
is de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest. Van “ Lounge Club” tot “Feestcafé”, van heel strak naar een totaal verrassende indeling. Nr7even biedt voor elke wens de beste oplossing. Met of zonder decoraties, samen met u maken we van Nr7even de feestlocatie die bij uw bedrijf past.

Entertainment:
De creatie van een perfecte belevenis is het moeilijkste punt waar veel feestlocaties mee blijven zitten. Bij Nr7even bieden we via talloze mogelijkheden het perfecte entertainment aan. Met onze contacten kunnen we bij elk bedrijfsfeest de juiste mix zoeken tussen eigen beleving en entertainment. Een feest moet beleefd worden, mensen moeten deze dag genieten en vooral deze dag nooit meer vergeten!

Catering:
Feestvieren gaat niet altijd op een lege maag. Daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan om ook aan deze wensen te voldoen. Zo werken wij nauw samen met een professionele cateraar uit de buurt. Van buffet tot fingerfood, zelfs het eten stemmen wij geheel af op de indentiteit van uw feest.

Uw Feest, óns feest:
Creatieve oplossingen voor al uw problemen, die eigenlijk helemaal geen problemen zijn, dat is onze aanpak. Uw feest wordt óns feest en daarbij gaan we niets uit de weg. Grenzen verleggen om van elke gelegenheid weer een onvergetelijke dag te maken.

Laat u begeleiden, stimuleren en vooral ontlasten bij de organisatie van uw bedrijfsfeest. Graag tot ziens bij café-lounge-club Nr7even!

Voor meer informatie of mogelijkheden , neemt u vrijblijvend contact met ons op.
Mail: info@nr7even.nl